Welkom bij Het Landhuisje

NIEUW NIEUW NIEUW*
Vanmiddag komt er weer een nieuwe lady: info en foto's komen spoedig.

Onze oude bekende Fleur is weer terug en er zijn een aantal nieuwe ladies:
Valentina, Pamela, Selina, Latifa, Naomi, Jasmin en Stephanie.

Aangepaste openingstijden rond de feestdagen:
Kerstavond (24dec) open van 11.00 tot 17.00 uur.
1e kerstdag (25dec) de hele dag gesloten.
2e kerstdag (26dec) de hele dag gesloten.
Oudjaarsdag (31dec) open van 11.00 tot 17.00 uur.
Nieuwsjaarsdag (1jan '17) de hele dag gesloten.
Vanaf 2 januari 2017 zijn we dan gewoon weer 7 dagen per week open van 11.00 t/m 23.00.
Wij wensen iedereen alvast prettige kerstdagen, gelukkig nieuwjaar en een geil en spannend 2017...!!!

Vanwege de drukte zoeken we naar sexy ladies die ons team komen versterken....!!! Heb jij als lady interesse in een leuke spannende job in een leuke werkomgeving? Wil je goed verdienen in een leuk team? bel ons dan voor meer info: 0485-383132 of mail info@hetlandhuisje.nl

Zit je in een winterdip en wil je lekker lang heerlijk ontspannen? Dan ben je bij ons aan het juiste adres, want hoe langer je blijft, hoe voordeliger het wordt. Het 1e uur betaal je €120,--, daarna slechts €50,-- per half uur en €100,-- per 2e,3e of 4e uur. Dus geniet van je voordeel....!

Vandaag aanwezig!

17 jaar lang is privéhuis "Het Landhuisje" veel meer dan een begrip in lust en sensatie in Noord/Oost-Brabant en omstreken. Momenteel kunnen we oprecht en met trots zeggen dat wij tot één van de exclusiefste privéhuizen van het land behoren...!
Met onze vernieuwde luxe uitstraling kunnen we u nog beter van dienst zijn dan dat u al van ons gewend was. De entree blijft uiteraard gratis en is geheel vrijblijvend. Kom eens vrijblijvend langs om de luxe van ons privéhuis te ervaren onder het genot van een gratis non-alcoholisch welkomstdrankje van het huis! Let wel: we zijn nog altijd geen club, het is een extra service van het huis.

De gastheer/vrouw zal u verwelkomen en daarna zullen de dames u warm ontvangen in sensuele en spannende lingerie. Als er een dame van uw keuze erbij zit, kunt u met haar uw wensen bespreken! (het is ook mogelijk om telefonische te reserveren). Zodra u uw wensen heeft besproken met de lieftallige dame zal ze u naar een van onze luxe kamers begeleiden waar uw erotische dromen werkelijkheid worden...!!! Alle kamers hebben een eigen stijl en zijn voorzien van alle luxe en comfort (Airco, spiegelwand, muziek). Ook zijn er douches en een kamer met whirlpool aanwezig.


Hieronder enkele foto's van onze kamers: